vrijdag 15 september 2017

Ik kan geen mooie woorden vinden voor dit gruwelijke rotnieuws. En ik wil het eigenlijk ook niet plaatsen, want dan wordt het echt.
Art ging vanaf dinsdagmiddag opeens hard achteruit. Hij kreeg veel pijn en raakte in de war. Zodanig dat hij gistermiddag in slaap is gebracht. Hij heeft rust maar zal niet meer wakker worden.
We wachten met z'n allen op zijn overlijden, waken bij hem, verzorgen hem en hebben hem vooral heel erg lief.

10 opmerkingen:

 1. Mijn God wat gaat het ineens snel. We volgen het via de zijlijn maar dit had ik nog niet verwacht. Ik hoopte dat er nog een paar mooie weken/maanden zouden zijn, nu Art die stomme piszak had en hij weer wat meer rust kreeg. Lieve Mariëlle, ik kan je geen troosten de woorden bieden. Niets zal helpen. Maar ik denk toch heel veel aan jullie.
  Liefs Diane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Mariëlle,

  Ik ben een van je onbekende volgers.
  Ik heb diep respect voor jou als moeder. Art heeft zich geen betere kunnen wensen!

  Heel veel sterkte en liefs voor jou en je gezin.

  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. steeds opnieuw begonnen om iets voor jullie te schrijven....
  zo goed te begrijpen dat je dit vreselijke nieuws eigenlijk niet wil schrijven omdat het dan zo echt is....geef het lieve dappere mannetje veel liefde en jullie warmte zolang jullie kunnen! Ontzettend veel sterkte en kracht toegewenst !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel veel sterkte
  wat een prachtmoeder en een prachtkind waarover je met zoveel liefde schrijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Frank zit bij Art in de klas. Hij is verdrietig want dokters hebben zijn gebroken arm beter gemaakt en zijn vriendje Art niet. Hoe vertel je tegen je kind van 7 dat het zo oneerlijk is.
  Hij verteld vandaag over het knuffeltje wat hij aan hem gaf en dat hij hoopt dat hij er in geknepen heeft als hij pijn kreeg. Ik praat zo open mogelijk over Art en lees en voel het verdriet

  Ik kan alleen maar zeggen dat er alleen maar liefde voelbaar is in de woorden die je schrijft en in de manier waarop Art in de klas was. Ik wens jullie allemaal sterkte maar realiseer mij dat er geen woorden zijn die troost geven.

  En daarom troost ik Frank die vraagt waarom de dokters niet beter hun best deden. En of ze misschien langer naar school moesten en waar de medicijnen te koop zijn die Art wel zullen helpen en ik zeg dat dat niet meer helpt ....

  Hij zucht en zegt "ik wil hem niet kwijt" en ik zeg daar kerel heb je helemaal gelijk in

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Marielle, Ik ken jullie niet persoonlijk maar leef al heel lang mee met jullie en jullie lieve mannetje Art.
  Wat Ontzettend verdrietig om te lezen dat Art nu in slaap is en niet meer wakker zal worden. De grootste angst van iedere ouder, ... je kind verliezen .... is niet te bevatten en zo oneerlijk! Jullie hebben hem zoveel liefde gegeven en al die liefde neemt hij mee op zijn laatste reis! Heel veel liefs en sterkte en een dikke knuffel... voor lieve Kanjer Art!!!! Rust zacht lief mannetje! Veel liefs en sterkte voor iedereen die hem dierbaar was en altijd zal blijven! Van Sacha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier zijn geen woorden voor...ik wens jullie heel veel kracht en liefde. Goeie reis lieve stoere Art! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Potverdikke ik lees dit met tranen in mijn ogen. Zo hard gestreden en toch die strijd verloren. Ik hoop dat art rustig heengaat met jullie aan zijn zijde. Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Wij denken aan jullie, heel veel liefs.

  BeantwoordenVerwijderen