dinsdag 3 januari 2012

Op weg omhoog - hopen we

Wat heeft Art inmiddels een hoop mooie, lieve kaartjes mogen ontvangen. Iedereen bedankt!

Ondertussen lijkt het de goede kant op te gaan met Art, hoewel hij nu op de bodem van zijn aplasie zit. Hij heeft praktisch geen witte bloedcel meer over. Maar toch lijkt Art - vooral mentaal - uit de dip van afgelopen weekend en is hij vrolijk en druk in de weer met zijn speelgoed. Hij ademt weer zonder extra zuurstof en ook de hartmonitor staat sinds vandaag uit.

De afgelopen dagen is zijn vochthuishouding zeer goed in de gaten gehouden, wat heel goed uitpakte. Art heeft al een hoop vocht uit geplast.
Gisteren en vandaag werden foto's van zijn longen, een echo van zijn hart en een echo van zijn buik gemaakt, om te kijken of daar vocht zit opgehoopt. Er zijn gelukkig geen rare dingen gevonden. Fijn dat er niets boven is gekomen, maar ook lastig, want de artsen weten nog steeds niet waardoor Art zo dik werd. En over een paar weken staat nog zo'n chemokuur gepland.

Eerst maar deze aplasieperiode door en hopen dat hij de komende dagen geen koorts gaat ontwikkelen. Vanavond had hij wat verhoging en een rood oor, dus we wachten met spanning af.

1 opmerking: