donderdag 23 februari 2012

Licht aan het eind van de tunnel

Yes! Ons vertrek van F8Noord komt dan toch echt in zicht! Iedereen houdt het spannend, er is nog geen datum bekend, maar de zaalarts wenste ons vanavond het allerbeste omdat zij morgen een vrije dag heeft. Zal het al morgen zijn dat we naar huis mogen? We durven er niet aan te denken.
Art is sinds gisteren uit aplasie. En de antibiotica loopt t/m morgen. Dus in principe zouden we morgenavond al...

Ik word er ook sentimenteel van. Een soort Stockholm-syndroom. Thuis, en dan? Dan moeten we het allemaal zelf doen, zonder de geruststellende gedachte: over een week zijn we er weer.
Het is ook een raar idee dat we de verpleegkundigen en artsen, waar je na een jaar toch een band mee hebt - en zij anders wel met Art - niet meer zullen zien. En alle kindjes en ouders natuurlijk. Hoe zal het verder gaan? Je deelt zoiets heftigs met elkaar, en vervolgens zie je elkaar nooit meer.

Maar toch, als we het sein krijgen, zijn we direct weg. We wachten in spanning af!

4 opmerkingen:

 1. Zo ontzettend spannend en zo herkenbaar bij iedere ouder dit traject heeft doorlopen. En allemaal weten we op die ene dag niet hoe snel je alles in moet pakken. Evt nog wat email of webadressen wisselen en dan naar huis. Proberen je gezin op de rails te krijgen als gezin. Hopelijk stopt morgen jullie intercity en wordt het een boemmel treintje met "alleen" nog maar controles! De duimen draaien !

  X Diane (onze3ukkies)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu, ik ga duimen voor jullie.Ik hoop echt dat je lekker het weekend thuis bent met Art. gewoon met z'n viertjes heerlijk genieten.
  heel veel sterkte en succes.
  Groetjes,Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn... Eindelijk weer thuis... Ik miste Art al vanochtend op het bord, in F8. Ik dacht meteen: yes, ze zijn naar huis.....
  Geniet ervan!
  Gr. Leila( mama Yasmin)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom Thuis! Jeetje Art eindelijk naar huis na ruim een jaar. Echt wij hopen voor je dat je weer langzaam aan gaat opknappen en verder kan ontwikkelen. Weer een nieuw ritme vinden. Weer gezellig met z'n vieren. Maar iets waar je al die tijd naar uitkijkt, kan inderdaad ook nog een onwerkelijk gevoel geven. Weer helemaal wennen aan een nieuwe fase, met hopelijk alleen controles. Echt wij gunnen jullie echt even de rust, de tijd om alles te verwerken.
  En vooral het genieten met elkaar, weer leuke dingen ondernemn.
  Veel liefs Martine en Harold

  BeantwoordenVerwijderen